Pet Peeve 16: Redundanta felmeddelanden

 "Safari kan inte ansluta till webbplatsen "siris.skolverket.se" eftersom att Safari inte kan ansluta till servern "siris.skolverket.se"."

Tack för informationen. På vilket sätt löste det mitt problem?

Givetvis är det så att sidor på internet endast är kontaktbara då man inte behöver dem. Då de skulle behövas, vill de inte vara med. Det är någonting man får räkna med. Men att få en syrlig kommentar av sin egen dator, likt den sura grädden på det ruttna moset, tar priset. Jag är sällan mindre sugen att plugga än när ingenting går som man vill.

Till råga på allt verkar det vara total radiotystnad i Sverige idag. Varför vägrar folk svara i telefon när man ringer? En eller två personer begriper jag, det är bara missflyt, men 5-6 personer? Det är heller inte första gången det händer. Mitt på dagen, dessutom. Jag trodde att mobiltelefonin skulle vara någon slags revolution i kommunikation. Så verkar det inte vara. Har det gått ett bomblarm? Har staten varnat för ryssangrepp? Är det dags för mörkläggning av landet? Eller finns det en stor konspiration mot min person som innebär att jag inte skall kunna kontakta någon? Är det Bilderberggruppen som ligger bakom?

Och kallt är det dessutom. 

Men uppsatsen kommer att bli kung. En dag skall jag skriva vad jag kommit fram till här på bloggen, men jag vill inte föregripa mina slutsatser.

Ha en bra dag. 

2 kommentarer

  1. Marianne

    Hej

    Jag snubblade in till din blogg för några månader sedan och försökte verkligen att läsa inläggen men VK har en sån ful layout på sina bloggar (skadar skönhetsnerven) och förlåt att jag är så kritisk men det var småtråkigt skrivet också. Nu däremot sitter jag och skrattar högt framför skärmen. Fy fasen vad rolig du är! 😀

  2. Peter Burström

    Svar till Marianne (2010-12-11 20:47)
    Haha, småtråkig vill jag gärna inte vara. Dock är inte bloggens syfte att roa andra människor än mig själv. Om andra tycker att det är kul blir jag glad, men det är i så fall en bonus. Tack för kommentaren!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.