Poliser en bristvara?

Det är inte bra att man bara pratar om poliser och att få fast de som gör oroligheterna till lagbrytande händelser, det finns aldrig något försvar för att ta till hot och våld. Men det finns stora saker bakom som skapar denna oro och brist på framtidstro.
Under gårdagskvällen pratade vi en hel del om den segregation och dess följder som finns i samhället.
Där jag bor har vi ett mångkulturellt och berikande samarbete oavsett vars vi är födda, vilket språk vi har eller andra förutsättningar . När det ska vara större arrangemang så kommer folk från andra byar och även från tätorten för att hjälpa till och förverkliga de som finns på dagordningen.
När det var tolvtimmarslopp på cykel för ett par Veckor sedan så var alla med 4 år eller 70 spelar ingen roll. Tre orter runt om utmanade då och ville oxå vara me. Att få ut hundratals människor för en stunds motionerande var bra, att sedan gemensamt erbjuda en kulturell måltid efter avslutning och få alla deltagare att känna sig delaktiga och värdefulla när man efter förmåga fått delta, utan att någon har vunnit eller är bättre, sammansvetsar och bygger broar för framtiden det är antisegregation

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.