Ett år går fort. del 2

Att flytta ut från en gård där man byggt ut både bostadshuset och uthusen när man behövt mera plats. Det var en utmaning, sen blev det en viss tidspress när allt var klart med köparna av gården. Jag kollade bakom uthusen, femton bilar, flera hundra däck, maskiner och utrustning som man använt på gården, material och utrustning som ”kan va bra att ha” hade samlats och använts. Meddelande till mina utflugna barn, kom och ta reda på det ni har, resten blir skrot, gården ska säljas. Dom var jätteduktiga, lastbilar, släpvagnar och bilar hämtade saker, hjälpte till att städa ur alla uthus och garage.
I det här läget hade jag ingen aning om vars vi skulle flytta, jag beställde en 40’ container och tänkte att där ryms däck, cyklar, skoter ja det som jag kunde tänkas behöva framöver. Nu hann vi med nån veckas marginal hitta Lomsjö så containern såldes vidare. Men huset då? Ja det var stort. När Lotta flyttade in och vi blev sambo så kunde hon enkelt ta med sina saker, jag hade 300 kvm utrymme. Nu visste vi först inte annat än att boendet skulle vara mindre. Det blev det. Saker såldes bort, gavs bort och kördes på återvinningen. Det var inte lätt då, mycket funderingar om vad som skulle vara kvar. Idag känns det jätteskönt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>