Ett år går fort 11

Ljusare ute, längre dagar. Livet återvänder och jag känner att man får lite mer energi varje vecka som går mot vår. När då en helg utan barn är kall och vintrig

Då är det skönt att bergvärmen håller varmt i huset. Man har inga ”måsten” utan kan ta dagen precis som den kommer. Håller på att försöka få ordning i garagekaoset, flyttade med och lastade tydligen in alldeles för mycket grejer. Dom kunde väl vara bra att ha…… gallrar bort det som man inte haft nytta av senaste åren. Många resor på deponin. Måste skaffa hyllor, skåp och krokar så det blir lättare att hålla ordning. Elvärme i garaget, så de känns för dyrt att hålla varmt. Snabb värme med en stor dieselkamin, perfekt att tina frusna isiga bilar eller skotrar. Billyften fungerar dåligt, väntar nog in varmare tider för att fixa den. Sen är det förberedelser för en vistelse i solen. Kamerorna därhemma ska köras igång. Har tur som har de vuxna barnen i närheten, Fredde är en säker husskötare när vi är utomlands. Kollar pass och resehandlingar. Ringer Bum och bokar en transfertaxi. Vi åker till Bang Niang, Phang-nga i Thailand nästkommande vecka.

Bild.jpeg

 

Bara att jobba på i vintermörkret. Det går bra när man vet vad som väntar.

H35E2FD85-C60B-406A-9674-9D4CE6546A84
Behöver inte packa särskilt mycket heller, en resväska och två små ryggsäckar som handbagage då klara vi oss. Äta ur kylen och inte handla mer färskvaror än vad som går åt i veckan. Många timmar jobb, Umeå, Stockholm och valupptakt med LO och valupptakt med GS och sen Göteborg över helgen. Landar i Umeå på söndagkväll och Lotta åker ner med bussen så vi sammanstrålar och åker på måndagsmorgon till den efterlängtade ledigheten. Flyg t Sthlm och sen direktflyg till Thailand för 15 dar i värmen.

”Att resa är att leva”

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.