V 37 ett år går fort

Borta nån dag förra veckan, ingen har gjort jobbet mitt så bara att gasa fullt. Norrbottensvecka, fast den startar i Nordmaling. Och avslutas med några dagar i montern på Nolia, blev mina pass mot helgen. Står mittemot ett blåbommigt populistiskt parti. Förvånas över vilka som lockas att besöka dom. Ett parti för höginkomsttagare som inte behöver samhällets stöd. Vi i arbetarrörelsen delar monter, LO och partiet. Diskuterar hur viktigt detta val är, hur mycket det egentligen påverkar människors vardag. Intresserar besökare att ta reda på mer om vad det betyder för Sveriges, glesbygdens, Norrlands och vår egen framtid. Träffar mycket folk här i Piteå, gamla bekanta och knyter nya bekantskapsband. Ett par riksdagspolitiker har vi på plats också. Mycket folk i rörelse, men inte som Åselemärtnen 😉

00724B5D-416D-4A8A-B7CE-74D23BD19643

 

Förra veckan en del kvalitetstid med Lotta å grabbarna. Den här veckan är det skypesamtal som är livstecknet, sent på kvällarna efter långa dagar. Men ett sätt att få ha vardag tillsammans även om man är på resande fot. Har förresten hittat ett B&B i Piteå som är helt suveränt, med stans godaste pizza som bonus. Blir en del boenden att besöka, jag gillar B&B för det är personligare än hotellens stereotypa utseende och frukostar. Blir korthelg när arbetsveckan blir lång, 150 mil i bil tar också det en herrans massa tid. Skönt att få ” landa” i Lomsjö för några timmars återhämtning innan nästa arbetsvecka drar igång.

vi skalar rotsaker, sötpotatis och lök och lägger i en långpanna i ugnen. Plocka grillningen ur vår egna marinad på återbruksolja (från pepperballs) soya och kryddor efter maträtt, blev starkt kryddad svamp, grillost, majs och fläskytterfilé. Tända webern, ta en kall öl och och plocka in lite färsk sallad för att njuta av ute på altanen hemma med älsklingen, det är livskvalité de. Till solnedgång över Lomsjön, vackert och rofyllt.

0C6146E0-C9CF-41C8-9111-C943F14B1BD5

”Tro inte på allt du tänker, det är bara tankar”

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.