Recensioner av prylar jag handlat!

Inspektionskamera

Av , , Bli först att kommentera 0

Inspektionskamera 720P HD, PRO

ik

Jag har nyligen handlat en inspektionskamera som jag tänkt använda för att dra nätverkskabel i väggarna, den kom igår och jag han testa den lite snabbt.

Inspektionskameran är riktigt lättanvänd och jag kom igång på nolltid, man behöver endast sätta i minneskort, sätta i batterier och skruva på kamerakabeln. Jag köpte en extra lång på 5 meter (man kan välja längd) och själva kamerakabeln är helt styv men ändå böjbar så man kan forma den precis som det behövs, t.ex. om man behöver en vinkel för något hörn eller liknande.

På den lilla displayen ser man i realtid vad som försiggår i kamerans perspektiv och om man vill kan man koppla loss den, perfekt om någon annan behöver hålla koll medans man själv styr.

Videokvaliteten är väldigt bra med upplösningen på 720P och den inbyggda ficklampan har bra ljusstyrka. En kul sak är att man kan spela in video medans man själv kollar, på så sätt kan man gå tillbaka i video och undersöka om man missade något på en större skärm senare.

Ergonomiskt sätt så har jag inte mycket att klaga på, den är gedigen och ergonomisk.

Ett kap för priset, rekommenderas varmt!

Bli först att kommentera
Etiketter: ,

Hej världen!

Av , , 1 kommentar 0

Välkommen till Västerbottens-Kuriren – Bloggen. Det här är ditt första inlägg. Redigera eller radera det. Sen är det bara att börja blogga!

1 kommentar