Queenabelle Modeguide

Bruden Hittar Perfekt Bröllopsklänning I Välgörenhetsbutik Timmar Efter Förslag

Av , , Bli först att kommentera 0

De flesta brudar tillbringar timmar med att plåga över att hitta den perfekta klänningen för deras stora dag, ofta spendera tusentals kilo i processen.

Men för Blackburn-kvinnan Catherine Wilkinson var upplevelsen något snabbare och mycket billigare.

För Liverpool-universitetets föreläsare hittade hennes drömklänning bara några timmar efter att hennes pojkvän Mike föreslog henne – med en prislapp på bara £ 35 i en välgörenhetsbutik.

29-åringen sa: ”Den dagen Mike föreslog mig, tog han mig för en natt i York – att veta att det är min favoritstad i Storbritannien.

Nästa dag tittade vi runt i butikerna och jag snubblat över klänningen i en Sue Ryder-butik.

”Det var en butik i två våningar. Mike var nere och jag ringde honom och bad honom att inte komma uppe medan jag provade något på.

”Jag kunde inte tro det när jag såg klänningen eftersom den passade mina kriterier för vad jag alltid föreställde mig att min bröllopsklänning skulle vara – full spets, hög hals och långa ärmar. Det är en stil som du inte ofta ser i modernt . ”

Efter hennes bröllopsdag publicerade Catherine bilder av sin klänning på sociala medier och berättade för sin familj och vänner om hur hon hade hittat klänningen i en välgörenhetsbutik.

Inom några dagar hade inlägget blivit viralt, med tusentals applåderar Catherine för hennes sparsamma sätt.

Hon sa: ”Svaret på berättelsen har varit överväldigande positivt. När jag märkte att berättelsen delades så vidsträckt var jag rädd att titta på kommentarerna, men så många människor har haft så härliga saker att säga så det har varit en riktigt positiv upplevelse. ”

Men att hitta sin klänning i en välgörenhetsbutik var inte så mycket chock för Catherine, som sa att hennes vänner hade retat henne innan hon ens hittade den.

Hon sa: ”Jag har alltid haft en känsla av att jag skulle hitta min bröllopsklänning i en välgörenhetsbutik, och det var något som mina vänner skämtade om eftersom de vet att jag älskar att surfa på välgörenhetsbutiker.

”Jag föreställde mig dock aldrig att jag skulle hitta min bröllopsklänning dagen efter att jag föreslogs det och utan att aktivt leta efter den.”

Bli först att kommentera
Etiketter:

Hej världen!

Av , , 1 kommentar 0

Välkommen till Västerbottens-Kuriren – Bloggen. Det här är ditt första inlägg. Redigera eller radera det. Sen är det bara att börja blogga!

1 kommentar