Rabih Ballout (KD)

För ett mänskligare Sverige och ny ansvarsfull opposition i Umeå

Otur för Maud ikväll.

 

 

 

Ikväll sändes flera program samtidigt som Maud oloffsson skulle upp på direktsändning. Idol, sverige- san marino och förstås mitt stora intresse tennis i US open. Det är otur för c att det blir så här, nu när vi behöver all uppmärksamhet för att förklara för svenska folket vad vi vill göra nästa 4 år. Personligen spelade jag in utfrågningen för att kolla det i morgon.

Däremot var  Lars Ohly´s politik i förrgår som väntat, dock blev jag ändå förvånad över 3 saker.

1- Att han ändå ville driva kvoteringen av föräldraförsäkringen stenhårt av princip trots massivt motstånd, där bröstpumpen redan har blivit "en hit ".

2- Sex timmars arbetsdag, trots att programledarna talat om att sån reform kostar 270 miljarder, ryckte han på axlarna och hånfullt svarade att han trodde det skulle kosta mer, " skattesänkningen gick på 100 miljarder " svarade han.

3- På frågan om att experter och ekonomer kallar hans politik oansvarig , svara han att det är normalt att motståndarna tycker så. Alltså han kallar experter och ekonomer för motståndare.

I övrigt var Lars Ohly samma Ohly med lugn röst och tryggt uppträdande som döljer stora brister på insikt och perspektiv på omvärlden.

i morgon blir mer av rödgrön " manifest". Bland annat, migration och skola /förskola som hamnar under mikroskopen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.