Rabih Ballout (KD)

För ett mänskligare Sverige och ny ansvarsfull opposition i Umeå

Att taktiskt rösta.

Allt tyder på att alliansen för sverige vinner valet, det verkar inte vara snack om saken. Men stora frågan är om man får majoritet att regera med, där beslutsfattandet och stabilitet är a och o för en sittande regering. Eller om SD blir mer eller mindre en mästarvåg som kommer att skapa politisk oro, ekonomisk ostabilitet och investering flykt från landet, för att inte tala om Sveriges anseende utåt som får sig en rejäl skakning.

Maud Olofsson har varit mest både regeringstrogen och allianspartiernas gudmor, oftast på centerpartiets bekostnad ( varför den låga siffror), inte minst i kärnkraftsfråga, dock hon är ansvarig för att det går så bra för regering som det gör.

Göran Hägglund är regeringens ljus, utan honom hade alla sociala reformerna fått stå tillbaka, från äldrevården till baromsorgen till pensionärerna.

En röst på moderaterna är en röst på moderaterna, medan en röst på Kristdemokraterna, centern och folkpartiet är en röst för alliansen, kom ihåg det.

Medan en röst på den andra blocket är en röst på Chaves liknande politik, där Venezuela förvandlades under socialismen från topp 3 i sydamerika till botten 3, allt i rättvisans namn, där jämlikheten uppnåddes genom att göra medelklassen till fattiga. För att inte tala om grannosämjan som socialismen skapade i regionen.

Fundera noga på var du vill lägga din röst, den är mycket viktigare än du tror.

Rösta, och rösta kristdemokratiskt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.