Rabih Ballout (KD)

För ett mänskligare Sverige och ny ansvarsfull opposition i Umeå

Disko halal / lite humor och ironi

 

Jag har inte skrivit nånting sen valdagen den 19 sep. Dels hade jag mycket att göra men även att chocken inte  hade lagt sig än efter valresultatet. Fast själva resultatet var ändå ganska väntat med tanke på hur och var det blåste och vilka strömningar hela valet hade. Jag hoppas att resultat är en liten parentes i det svenska politiken och riksdagen och att det ska rättas till inför 2014. Jag är mycket hoppfull.

Men det är inte det jag vill skriva om nu utan bara om burka / hijab, eftersom motståndarna till heltäckande tyg påstår att det är ett hinder för människan, men motståndarna vet inte ett smack om vad de snackar om.

Kika här först och bilda egen uppfattning sen 🙂

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0k6Uu6NB7P4?fs=1&amp;hl=sv_SE"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0k6Uu6NB7P4?fs=1&amp;hl=sv_SE" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.