Nattugglan är här!

Jaha, nu var nattugglan (jag) sömnlös – igen!

Idag har vi vart i Malå oh lämnat dom två stora så dom ska vara hos farmor och farfar några dagar.

Ska bli riktigt skönt och välbehövligt! Känns som att jag inte gör annat än att tjata och skälla på dom ibland, och det är inte roligt!

I morgon (eller idag) ska syrummet städas. Ska sortera upp i tyghögarna, knapparna, banden… lite inventering med andra ord! Det behövs en genomgång, nu ser det ut som om nån släppt en bomb där och tygerna typ exploderat, det ligger tyg överallt. Jag vet ju vars allt är (inbillar jag mig) men vissa tycker att det ser för taskigt ut. Men, det är lättare att arbeta när man har lite ordning och reda. Så är det ju.

Jag trodde att våran Lisa skulle få ungar typ snart, men inget än. I och för sig så har hon inte ryckt loss päls än till boet heller så jag hoppas verkligen att parningen har tagit nu så det blir kaninungar! Hade ut henne en stund igår och då var hon lite rund om magen, så jag hoppas att det är ungar där i boet snart, annars tror jag att jag ger upp. Lisa är för övrigt en kanin, för de som inte vet 🙂 har flera grannbarn som börjar fundera på vars dom där kaninbäbisarna egentligen är och när dom ska komma. Synd för barnen att det tar ytterligare ett par veckor tills det går att klappa/hålla… om det nu blir några ungar i år!

Nej, nu ska nattugllan försöka sova, klockan tickar… har i alla fall hunnit klippa ut 7 mössor såhär på nattkvisten så lite produktiv har jag varit!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.