Slut på semestern!

 Ja, idag börjar allvaret! Mannen börjar om att jobba – till min stora förskräckelse!

Det har varit så skönt, att vara två vid läggningarna, få sovmorgon när det behövs och ja, helt enkelt vara två om allt.

Nu börjar han jobba. Då blir det jag som ska styra upp vardagen själv när han är borta. Det är ganska sjukt egentligen, det funkade ju innan han fick semester och nu sitter jag och funderar hur fasiken jag ska få det att gå ihop? Men det är klart det går! Det man måste, det klarar man. Eller?

Nu är det klart, i början av augusti hämtar vi hem våran Himla! (Nej, jag är inte så dum att jag skriver ut datumet här på bloggen, man vet aldrig vars tjuvarna sitter och läser sig till information…) Har fixat så stora barnen får vara med farmor och farfar så drar jag, gubben och lille A iväg till Härnösand och hämtar vovve! Det är ju en bit att åka, lär bli många stopp på vägen..

Inatt har det varit en sån där satans natt, det är därför jag är vaken. Gallan spökar och mina stora barn har varit vakna flera gånger. Stora E hörs vara rädd, för vad vet hon inte. K var hungrig och fick välling, sen var han genomblöt och sen visste han inte vad han ville… sen började E:s skiva att hacka och ja… det är en cirkus! Hujedamej bara!

Så nu sitter jag här, med ont som med ont ska förgöras. Men jag vägrar åka in på akuten. Jag fattar inte att det inte ska gå att få ut nån medecin som funkar? Jo, jag fick ju ut medecin sist, men den funkar ju inte. "Ja men du tar den DIREKT du känner att du har lite ont", sa läkaren. Ja, det har jag gjort. Nu då? När fan ska den ta död på smärtan då? Nä, nån hjälp lär man väl inte få.

Hur som helst, så har jag suttit och kollat igenom lite på nätet och förundras över hur dumma människor det egentligen finns. Men det är ju en annan femma…

Jaja skitsamma. Här kommer lite av det jag hade tänkt ta med på marknaden men som nu ligger prydligt i en låda och väntar på nya ägare:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.