Överaskning i sovrummet

 

Idag har jag kollat ungarna hos sytrarna Graaf. Alla lever och dom flesta frodas! 15 ungar har dom i boet, 5 är den brunas och 10 den svartvitas.

Svartvita har flyttat några av ungarna till ett annat bo, 5 stycken hade hon lämnat i det gamla och dom var väldigt små. Nu har jag lagt in några i den bruna honans bo och några i den svartvitas, så kanske maten räcker åt alla. Tiden får utvisa vad som komma skall.

Lisas ungar är nu 2,5 vecka och fulla med bus! Så söta små rackare, alla nio lever än så nu börjar jag slappna av lite med den kullen.

 

Inatt har jag faktiskt sovit, inte superbra men bättre än i förrgår. Däremot vaknade jag vid tre och ser ju att våran sovrumsdörr står öppen, jag tänkte att K hade varit och kollat in om det var morgon. Men, till min förvåning så ligger inte bara A i våran säng, nej K hade också krupit ner hos oss, utan ett ljud. Så söt!

Idag blir det nog fint ute, men på morgonen tycker jag att det har varit småkallt så barnen fick ta på jacka och mössa när vi var ute. Snart ska jag steka pannkaka..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.