Lekdag!

 Idag har ungarna haft en riktig lekdag – hela dagen har dom lekt! Ja förutom en liten stund när det skulle ses på Bamse…

När vi hade fått i oss frukost tog vi på jacka och mössa (ja, du läste rätt! I morse var det inte alls varmt… och blåste gjorde det) och gick ut och lekte på gården. Min K lärde sig trampa ordentligt på cykeln! Oj vad han kämpade. Men tur det är stödhjul, han tittar mer ner i backen än fram.

Efter en pannkakslunch så ringde E till en kompis som kom hit och lekte ett bra tag, sedan drog tjejerna iväg till kompisen. K blev ledsen, men vi gick ut och fortsatte cykla.. eller ja, han cyklade och jag håll minsteman sysselsatt med leksaker i vagnen.

K blev less, han ville också till en kompis. Då ringde han till morfar och frågade om han fick komma dit. Tur det är nära, för han cyklade och skulle minsann cykla själv.

K och morfar åkte iväg och köpte glass. 

När mannen kom hem så fixade vi middag, det blev sent! 17.30 satt vi ner och åt middag, vi som normalt brukar äta vid 16-16.30… men som vanligt så petade ungarna mest i maten men dom lär väl överleva ändå om dom har gjort det hittills. Jag ställer mig icke och lagar något annat till dom, dom ska äta det som ställs fram på bordet, sen behöver dom ju inte äta av ALLT om dom inte vill, men smaka i alla fall..

Efter middagen skulle vi på promenad, hann typ 50 meter och sedan fick E värsta utbrottet. Hon skulle inte cykla, hon ville inte hem, sen ville hon gå, sen ville hon inte… ja men vi gick hem, hon fick lite att dricka och sen gick vi ner till skolgården:

Dom somnade snabbt kan jag säga!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.