Jo men dåsåatte…

 Ja, nu spökar gallan igen 🙁 Hatar det. Men nu jävlar ska det väck! No more pain, just more burning fat…

Har bestämt mig nu att jag kommer besöka en studievägledare som ska få hjälpa mig att räkna ut hur mycket jag måste plugga i höst för att få studiebidrag för 75% och hur många kurser jag måste läsa då. Har tänkt söka samhälls och historia i alla fall då dom finns som heldistans med löpande intag, och så blir det väl någon kurs till. Egentligen skulle jag ha tagit tjuren vid hornen och läst matten… men, det tror jag får vänta till senare, när A är inskolad och kan vara på förskolan, för matten kommer jag inte fixa på distans!

Jaja, nog med min framtidsuppbyggnad… igår plockade jag bort en död kaninunge som blivit kvävd i allt bomaterial som någon av mammakaninerna hade bäddat över den…

Men, en död av 14 (13 levande nu) är väl ändå rätt bra tycker jag! Rensade bort en hel del av bomaterialet och la dit rent spån, ett betydligt tunnare lager! Tog bort "proppen" som dom lagt igen boöppningen idag då det blir så himla varmt och mycket kondens inne där ungarna är. Mammorna två verkade inte bry sig om det och ungarna verkar hålla sig i boet ändå. Utom en upptäckare… h*n hoppade glatt ut och ner till nedervåningen. Jäklar vad den skrek när jag skulle hjälpa den upp igen! Stackarn 🙁 Men det kändes inte bra att den skulle vara där nere själv, ifall den inte skulle ta sig upp igen. För mammorna två dom visar då inget intresse av att gå ner där…

Funderar på att flytta ut mamma Lisa och hennes fortfarande 9 levande ungar, nu äter dom ju både gräs och annat som komplement till mjölken så dom lär ju klara det galant. Ska bara sätta ett ordentligare lås på den tilltänkta buren och sedan åker dom ut!

 

Min minsteman har flyttat till "eget rum". Eller rättare sagt så har vi ställt in hans spjälsäng i syrummet. Sen att jag har tagit hans rum och gjort till mitt syrum är en annan historia… Det vette tusan vart klåen jag ska ställa alla sysaker sedan! Men det är väl då förhoppningsvis en bit bort. Extrarummet som skulle bli i sommar blev ju inte så jag måste hitta en lösning tills det (forhoppningsvis) blir.

Nej, nu ska jag ta min smärta och försöka lindra den. Alvedon är BLAH och den nya medecinen jag fick är ännu mera BLAHBLAH!!! Men skitsamma, överleva lär jag ju göra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.