Nasty bajsinformation..

 

Nästa vecka är kull 1 hela 6 veckor!

Vars tar tiden vägen?? 

Min E har börjat fritids i veckan. FRITIDS! Jag fattar inte, när somnde jag och missade att hon redan är så stor? Jag cyklade och hämtade henne idag, hon såg så himla stolt ut med sin Pippi-ryggsäck som hon fått av mormor och morfar. Hon har packat den själv med skrivbok (inget hon behöver just nu men ändå!), krita, jacka ifall det blir kallare, mössa, extra byxor och trosor.

Hur duktig är hon inte? Min lilla bebis som blev storasyster x 2, har blivit stor och börjar ju snart förskoleklass!

Dags att ta bort stödhjulen snart tror jag! Men det lär bli några fall..

 

Hade en trevlig pratstund idag med kära Marita! Tack, det är alltid fint att prata bort en stund 🙂

 

Men nu: bajsinformation.

Jag kan inte sluta förvånas hur många uppdateringar på Facebook som handlar om BAJS. Barnens bajs. Hundens bajs. Kattens bajs.

Jag är inte intresserad! "M var lös i magen" "L kräktes och sket samtidigt" "B är hård i magen, blev bättre efter plommon ;)"

Men vafan! INGEN, utom möjligtvis föräldrar och eventuellt väldigt nära släktingar eller vänner. Men nej, inget man vill läsa på Facebook.

"Tyckte att det luktade illa om ungen! Jo, mycket riktigt låg en "liten" present i blöjan, luktade INTE gott!" Hmm… yammi…. not.

Samma sak gäller gnäll. Jag gillar inte gnäll som återkommer. Visst får man gnäll lite lagom, men typ varannan dag? Hallå! Vars är era liv? Självförtroenden? Är du inte nöjd – gör något åt det! 

Jaja, jag vet. Nu blev det gnälligt i det här inägget men skitsamma. I don´t care right now.

Mer "onödig" fakta från mitt liv idag:

Svärmor och svärfar kom förbi idag, därför hämtade jag E tidigare. Vi fikade jordgubbar och grädde. Rensade tio liter jordgubbar igår och frös in det mesta men sparade som tur var 1,5 liter i kylen! Snart slut… lär gå åt till frukost i morgon.

A har varit grinig idag, konstigt! Men han hade 39 graders feber insåg jag ju efter middag och kaffe när jag kollade… jag som typ aldrig tempar annars. Stackarn, då förstår jag att man är mammig och gnällig. Min bebis…

Annars, ja… kaninerna har vi pysslat om och dom stora har hoppat i polen, kanske inte så smart… E är hostig… hoppas det går över snabbt!

Hoppas dom tar sovmorgon i morgon..

Om en vecka har vi hämtat hem lilla Himla. Nu har vi nedräkning!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.