Me & I och akutbesök!

 Idag var jag på Me & I party!

Beställde två bodys till A, ett par hängselbyxor och ett par mjukisbyor i strl 86/92. Han behöver verkligen kläder! Sen unnade jag mig faktiskt ett par byxor – till mig! Händer inte varje gång… E och K fick ingenting, dom kan få en annan gång.

Det finns ju så himla mycket fina kläder.. men tyvärr är ju ekonomin begränsad. Kanske tur det samtidigt, annars hade man väl igen plats att röra sig på, hehe… Hursom så var det väldigt trevligt att komma ut och träffa lite folk, titta på superfina kläder och så var det gott fika. K hittade två "bäbisar" (en var 10 månader och en 1,5 år…) som han har pratat om hela kvällen, det blev tydligen två nya bästa kompisar. Undrar om kändlorna är besvarade? Haha, dom är för roliga barnen..

Idag har vi även firat min vän Ulrika som fyller år! Hon bjöd på surströmming och för oss som inte äter det blev det grillade hamburgare – jättegott! Det var väldigt trevligt, barnen hade också roligt och så blev det väldigt blött av regnet innan slutet 🙂

Igår kväll fick jag svinont i gallan, vilket resulterade i ett besök på akuten här i Lycksele. Tycker att vi hat väldigt bra personal på akuten här i stan! Hör titt som tätt folk som klagar, att det tar så lång tid och att personalen kan gå och fika mitt i alltihopa… MEN! Kom ihåg gott folk; även lasarettspersonalen ska ha rätt till sitt fika, och visst blir man lätt självisk när man har ont och är sjuk, men är det nära döden så lovar jag att personalen i Lycksele ser till att göra sitt bästa för din överlevnad innan dom sätter sig och dricker kaffe! Däremot om du kommer in med diverse icke dödliga åkommor och smärtor, så hinner du inte avlida av att personalen tar en välförtjänt kaffepaus!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.