Me & I säljare!

 Sitter och har fyllt i avtalet för att bli säljare för Me & I kläder. Spännande! Ska skynda mig ner på lådan med det sen då B kommer hem från jobbet. Så alla som vill boka visningar; boka, boka, boka! Har nästan fullt i september men några fler kan jag klämma in, söker även värdinnor för oktober månad.

Jag finns som vanligt på min mail [email protected] eller på telefon för er som känner mig (numret skriver jag icke ut här) 🙂

Som värdinna får du givetvis en värdinnegåva som tack, vad sägs om detta fina linne till exempel?

Sonm värdinna så bjuder du ihop dina vänner, och varför inte mamma/svärmor också? Passa på att köpa mjuka klappar till barnen!

För er som undrar så kommer jag inte att sluta sy själv, men jag kommer inte att ha tid att ta upp och sy beställningar i höst/vinter i samma utsträckning som jag har gjort. Nu blir det mest att sy till släkten och framförallt till mina egna barn som tyvärr har hamnat på efterkälken nu när jag har sytt beställningar. Deras garderober behöver fyllas på kan jag säga!

Me & I är kläder som är färgglada, tilltalar barn och som samtidigt är av bra kvalité och bekväma att leka i. Hur bra är inte det?!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.