Nya tyger!

Mysig velour! Mysig velour!

Det här blir sista tygbeställningen på ett tag. Fick tag på en bit av lejonvelouren! Det blev bara en meter av varje tyg, dom tre översta är velour och dom två nedersta är jersey. 

Barnen behöver byxor, framför allt pojkarna! A har ju som sagt nästan inga kläder alls, så i morgon förmiddag kommer jag att sy järnet… ska sy klart några beställningar som ligger på hög, sen om jag hinner blir det nåt byxpar som ligger utklippta till A.

Tänkte att A skulle få många härliga velourbyxor i höst/vinter. En meter räcker ju till ett par stycken brallor i storlekarna 74-92, då har han så han klarar sig ett tag. 

Stjärntygerna ska få bli något till K hade jag tänkt, han gillar ju stjärnor! Kanske nån tröja och nån fleecefodrad mössa..

E får ingenting alls i nuläget, jag har massor med "tjejtyger" som väntar på att bli klippta i. Jag väntar bara på att hon ska börja gilla dom.. Ibland blir det helt fel. Jag har ju köpt massor med tyg som jag har tänkt att "det här kommer hon att älska!" Men icke.. det ligger så fint vikt i lådorna och blir nån beställning här och där men min egen dam vill inte ha. Det är lite tråkigt. Men det kommer väl..förhoppningsvis! 

Jag har, höör och häpna, beställt kläder också, till A. Jag inser mina begränsningar, det är tiden som sätter stopp, kan inte skylla på tygbrist.. Jag har beställt ett hemligt paket med kläder till honom i strl 80. Hoppas att det liggen åtminstonde nån body och nåt par byxor i det… Det blir som lilla julafton det här!

Igår kom det här tyget, tillsammans med turkos botten och blå stjärnor. Ska sy upp mössbeställningar i morgon av dessa, men först en mössa till en liten Agnes som har fått vänta länge nu på sin mössa. Men, förhoppningsvis är jag ikapp med alla (eller dom flesta) beställningarna på måndag. Efter det tar jag inte fler beställningar, för då har jag fullt upp…

Har blivit kontaktperson också, till en 14-årig tjej, som var hos oss igår kväll första gången. Hennes namn här i bloggen blir E, så bli inte förvirrade; jag har inte fått fler barn! 

Har fått lite kommentarer btw, om att jag inte skriver ut namnen i bloggen. Det är ju så att jag har ingen som helst aning om vem som läser det jag skriver här. Att jag ämnar ut mig själv – det är mitt val. Mannen och barnen kanske inte alls tycker att det är lika kul, vad vet jag? Känner inte heller att kreti och pleti har något beho av att ha koll på vad alla heter, exakt vilka jag umgås med och vad barnens alla kompisar heter.

Nog för att jag tror att dom flesta som läser är vettiga, sansade människor. Tror knappast att nån har så stor glädje av att kartlägga det jag gör osv… men man vet aldrig. Nätet är farligt på det viset – du vet aldrig vem som sitter "på andra sidan"!

Nej, nog med nattsudd nu. Nu säger jag tack och hej, adjö och god natt!

3 kommentarer

  1. Kajsa

    Ett tips är att blogga mer anonymt. Jag bloggar för min egen skull framförallt och för dem jag godkänt via deras mail. Så det är ett tips 🙂

    /Kajsa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.