I magsjukans grepp?

 Nu är den här, tiden som alla föräldrar fruktar. Jag i alla fall. Magsjuketid! Hu, jag ryser av bara tanken!

Min största kräktes i natt. Typ överallt. Mattan, golvet, madrassen, täcket, kudden… mycket slem var det så om jag har riktigt, riktigt tur kanske det bara är en sån där slemkräkning som hon kan göra när hon är förkyld. Luktade inte magsjuka heller, men… konstigt. Hur som helst, drog ner henne till duschen (stackars ungen var ju alldeles blöt), bäddade rent och torkade upp… sen steg mamman in i duschen själv!

Nu håller jag tummar och tår för att det inte blir något mer kräk, och att hon får sova några timmar. Jag behöver också sova, men adrenalinet liksom bara skriker NEJ INTE MAGSJUKA! Typ… nu tror jag inte att det är det, men ändå. Magsjuka är bland det värsta jag vet. Fruktansvärt! Och, har en fått magsjuka – då går den laget runt minst en gång! Det betyder att vi har minst en vecka i sängen… det har jag inte tid med, eller ork för den delen.

Nej, nu ska den här mamman gå isäng. Förresten, igår (29:e) var det 9 år sedan jag träffade min man! Jag trodde tidigare i veckan att det var tio år men tur att jag hade fel, hade ju som tänkt att vi skulle hitta på något speciellt på tioårsdagen. Nioårsdagen så jobbade han dag och jag var borta på kvällen… så kan man också fira!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.