Vardagsmys!

 Som trebarnsmamma får man ibland (eller ganska ofta) planera sin tid.

På lördag fyller min äldsta hela 6 år. Tänk att för 6 år sedan hade jag inga barn, "bara" klumpen i magen. Ofattbart. Och nu sitter jag här, med tre skatter som är ovärderliga. Ibland är dom billiga, men oftast helt ovärderliga. 

Idag gjorde vi stan. Hittade ett halsband och ett armband som E ska få, med jordgubbar på. Hittade även jordgubbsörhängen, såklart ska mamman ha dom på lördag. 15 spänn liksom, på Lindex barnavdelning – det tyckte jag att jag var värd. 

Sen blev det Åjlens men nej, där hittade jag inget intressant. Förutom en trevlig liten pratstund med en av mina favoriter 🙂 

Dollar Store är ju en bra affär. Där köpte vi lite ritgrejer och godis som E ska få. Lite godis till K blev det också. Ikväll har dom bestämt att det ska vara skattjakt på lördag så då får dom väl det. Tur att godisskatterna är inhandlade då.

I morgon ska vi göra tårtbottnar. E har bestämt att hon ska ha en rosa prinsesstårta med choklad och grädde, och karameller. Och ljus. Och ballonger i taket. Måste inhandla ballonger…

Kakor ska vi baka också. Chokladkakor och syltkakor. Och kanske nån fler kaka, som E sa ikväll.

Julgranen har vi packat ihop ikväll, jag och ungarna. Stjärnorna och gardinerna sitter kvar, får se om gardinerna åker i morgon. Har som sagt var en del att stå i då. Sen gick storbarnen upp och lekte, dom masstillverkade solfjädrar efter middagen som dom har lekt med uppe. När dom var uppe så passade jag och minste A på att dammsuga. Jag dammsugade, han sprang runt med ett dammsugarmunstycke och ibland ryckte han ut sladden för mig. Sen torkade vi golvet: jag torkade, han sprang efter och jagade moppen och ibland styrde han iväg med skurvattnet. En produktiv eftermiddag!

Nu har jag just njutit av en väldigt god vitmögelost, lite Geisha och en päroncider! Bara för att jag var värd det!

God kväll alla vänner!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.