Tillbaka i skolbänken!

 Idag var lillemans första besök på förskolan. Väldigt fina lokaler och som alltid på Furuviks förskola – jättemysig personal! Jag älskar verkligen förskolepersonalen, en stor eloge till er som jobbar med våra barn!

Såklart så ska ju Algot också ha en dagispåse. Ja, jag säger fortfarande dagis. Det hänger liksom med.

Ja, som ni ser blev det en kass mobilbild. Men shit the same, en dagispåse med ugglor blev det i vart fall! Handtag som passar bra på vagnstyret, brett och bra är det också om man måste bära påsen över axeln och en grinig unge på höften… perfekt med andra ord. Stor blev den också, den slukar MASSOR! Och så två fickor fram, så klart. 

Den gick fort att sy, snodde ihop den medan lilleman sov ute i vagnen efter spännande första dag på dagis. Jag har inte mätt och hållit på och den är ofodrad,

Jag tänkte först att han skulle ha onbagen som jag sydde i augusti 2011:Men sen kom jag på andra tankar. Jag älskar min onbag, men den är stor och ganska klumpig att dra fram och tillbaka hela tiden. Saknar att använda onbagen dock, men numera hänger den troget i hallen och väntar.. kanske fram mot sommaren när det blir dags att dra iväg på badäventyr eller picknick? Då finns den troget där och väntar.

Idag var första träffen på skolan. Så ikväll har jag beställt kurslitteratur. 979:- för två böcker. Huvva bara… men resterande böcker kanske går att få tag i begagnade. Ja, det gör säkert dom här två första också men hör och häpna: hon som sökte TIMMAR efter en grön overall till mellersta pojken orkade inte söka genom nätet för två böcker… Det ni! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.