Tung vecka, bättre helg?

 Det har varit en tung vecka, många vakna nätter med rosslig lilleman. Tur vi har tid på barn till veckan, så att vi får ut nån bättre medicin, långtidsverkande, åt honom. Och nu tycker jag att förskylningen kan ge sig, det verkar vara en segdragen jävel vi har fått… BLÄ tycker jag om det.

Men, nu är det fredag. Kanske blir helgen lättare? Jag hoppas det. Karln jobbar hela helgen så det är jag och ungarna som huserar. Jag har ju typ totalvänt dygnet då jag har suttit uppe med lilleman (jo, han har sovit, men inte jag… svårt att sova sittandes tycker jag) så det blir nog tungt för mamman.

Men skitsamma. Nu har jag bara kvar att fästa trådarna i mina nya tjocksockar och så har Algot fått sig ett par, ska bara fästa trådarna i dom med sen ska dom användas! Blir bra nu i februari, om det blir kallt.

Har börjat med ett nytt par till mig själv. Nu har jag ju fått in sticktekniken bra på tjocksockar så nu blir det ett par med HÖGA skaft! Ända upp till knäna hoppas jag nystanet räcker 🙂 Finns inget skönare än att strosa runt i höga, varma sockar. Passar även på leggings om man har en knälång tunika/klänning. Då behövs inga benvärmare heller… 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.