Prov!

 I måndags hade vi skriftligt prov. Och jag kände mig gammal.

Speciellt måndag morgon när jag inser att jag har pluggat på helt fel avsnitt. Jag måste ju ha vart dödligt trött när jag fick för mig vad vi skulle läsa på… Men, det bev ju då såklart råplugg hela dagen, förutom matpauser och paus för att fylla på magen med vindruvor. För det är jobbigt att tänka massor. Det krävs massor med energi.

Jaja, jag var ju övertygad om att det skulle gå sådär på provet, jag siktade på godkänt. Idag kom omdömet; jag har klarat godkänt med god marginal! Vad nu det menas? Såklart hoppas jag på bättre än lägsta godkända betyget.

För nu är betygssystemet F-A. F är underkänd och A är det bästa. Tror inte jag hamnar i topp men jag hoppas ju på bättre än ett E såklart.

Gumman har vart sjuk, hon har haft feber och ont i magen. Dålig aptit och ont i munnen, förkylningsblåsor? Jag får inte titta men äta vill hon bestämt inte. Hon har hinkat i sig massor med oboy ikväll. Jag som aldrig har oboy hemma men nu i helgen tänkte jag att okej, för ungarna har tjatat flera veckor. Dock köpte jag oboy dark, den med högre chokladhalt. Edla älskade den. Och tur är väl att hon får i sig något att dricka. Sen att det inte är det nyttigaste… ja, men vad gör man? Hostar gör hon också. Jag hade ju tänkt att hon skulle tillbaka till skolan i morgon men se det blidde inte så. Febern tillbaka nu vid 23-tiden, och hostan är värre. Klart lillstumpan får vara hemma och kurera sig.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.