Nallebjörnens lekland

 Idag besökte vi leklandet här i Lycksele. For dit med alla tre ungarna, själv.. och jo, det gick ju. Men nja, tror det dröjer länge innan jag gör om det. En klättrar högst upp i klätterställningen och kommer plötsligt på att hon är höjdrädd, en åker kana och samtidigt springer den tredje med en väldans fart mot entrén, vad gör man liksom? Men det gick. Efter ett tag kom ju gubben dit också och då blev det genast lättare att hålla alla tre nöjda. För det är ju rätt stor skillnad att släppa ögonen från dom två stora i en minut än att släppa lilleman en minut. Den där lilla kroppen hinner LÅNGT kan jag intyga!

Försökte ta några bilder men det blev mest blahablaha med telefonen, vi får leva på minnena helt enkelt. Vi åt tidig lunch innan vi for dit, men dom blev hungriga och ville ha mat. Nallemål (tror jag det hette?) ville dom ha med hamburgare och pommes, och dom åt. Faktiskt så åt dom nästan upp allt. Jag och Algot delade på en tallrik. Blev dock inte jätteimponerad av maten, tycker det var bättre käk på Leos, men nu ska jag inte klaga. Ungarna var jättenöjda och var rejält trötta ikväll. Jag blir dock ingen stammis, det blir för dyrt att lösa in tre ungar och sedan tillkommer ju nåt i mat/fika väg varje gång. Tycker inte att jag har råd att lägga ett par tusen på årskort heller, även om det sannerligen hade varit hur kul som helst att kunna åka dit och busa nån/gågra gånger per vecka. 

Det kommer absolut bli fler besök, men det lär dröja ett tag. I morgon åker vi och tittar på en större bil, hoppas nu bara att den är något att ha! Det var lämplig prisklass och så en 7 sitsig… skulle vara underbart att inte behöva bråka med bilstolarna och bälten varenda gång man ska nånstans.

Ursch, känner att det blev ett gnällinlägg ikväll. Nallebjörnens lekland: rekommenderas, det är bara jag som är petig med maten 😉 I övrigt: väldigt trevlig personal, bra planering av lokalen och placering av lekställningar och BRA sysselsättning för barnen! 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.