I fisarnas centrum

 Japp, du läste rätt! I fisarnas centrum, där är jag inatt… Himla ligger vid mina fötter och gasar och snarkar om vartannat och lilleman har suttit uppe med mig och haft lite magknip som gick över efter ett tiotal pruttar. Luktar gott här just nu.. hehe

Fisarna är ju något som man får inpå då man har en bulle. Diva fes ju också – ljudligt! Luktar samma gör det också, både Divas och Himlas. Fast jag tycker nästan att Himlas luktar lite mer. Kanske för att hon är större. Tänker att en större hund lagrar större luftbubblor = större fis och mer lukt. Eller? Ja ni ser, vilket väldigt världsligt bekymmer jag har.

Just nu går det inte somna, är alldeles mosig i huvudet efter alla fisar och fislukt som kommer med fisarna. Och svettas gör jag, och hungrig är jag. Har tagit mig en nattmacka som jag sätter i mig i skrivandets stund.

Idag fick jag äntligen kontakt med praktikplatsen. Idag var det möte på skolan då vi skulle få träffa handledarna och få lite information. Men jag var missad, eller alltså det hade typ tagit stopp i kommunikationen så praktikplatsen hade ingen aning om att jag ska komma dit på måndag så naturligtvis var det ju ingen där som skulle träffa mig. Men, ikväll fick jag då kontakt med karln som ska vara min handledare. Så på måndag börjar allvaret med "riktiga" tider ett par veckor framåt!

Imorgon (eller idag blir det ju) ska jag faktiskt unna mig ett långt, varmt bad. Bara jag och badvattnet och massor med tända ljus – det r vardagslyx!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.