Bytardagen kom och gick

 

När Knut fyllde två så fick han en fin röd bobbycar av sin farfar och farmor, som han har älskat! Det är fortfarande bråk om vem som ska köra den när den är framme så i morse när jag lämnade in grejer till bytardagen och såg en jättefin svart bobbycar så hejjade jag till mig säljaren av den direkt på parkeringen. Jamen klappat och klart, jag kom hem med en svart bobbycar – för 40 spänn! Alltså vilket fynd! Nu behöver dom inte slåss om att köra bobbycar!

Givetvis hittar dom säkert något annat att slåss om, men det är en helt annan femma. Sen när försäljningen började så hittade jag en galonjacka med spiderman och en turkos softshelljacka, båda till Algot. Jättefina. Storbarnen fick tre träpussel. Handlade bara för en hundralapp på vårens bytardag, iddes inte försöka mig på att titta på kläderna, det var som en sillburk.

Fick sälja lite grejer också, så jag hamnade på plus. Men inte så mycket som jag hade önskat men nu ska jag ta nån dag och fota och lägga ut allt på köp och sälj på fejjan. Dumpar priserna och hoppas att någon nappar, annars blir det nog att skänka bort till någon välgörenhet för jag orkar inte ha det liggandes i förrådet längre.

Annars är det snorigt och halsont och lite öronont här hemma. Vi är mer eller mindre dåliga allihopa, ungarna är gnälliga och trötta, hängiga. Det blir vab i morgon, tyvärr, men vad gör man? Går ju inte skicka ungar på skola och dagis om dom inte orkar liksom. 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.