Det här med psykologi

 Alltså, första lektionen, eller föreläsningen eller vad man ska kalla det, var väl sådär om jag ska vara ärlig (och det vet väl dom flesta att jag brukar vara). Det jag hörde var typ bla bla bla statistik bla bla forskning bla bla humanismen bla bla… ungefär. Men ikväll var det bättre. Mer Rebban-nivå på det hela, nu finns det hopp även om den här kursen. Lite i all fall.

Ligger lite efter med några uppgifter i omvårdnadskursen dock, ska sätta mig med det i morgon medans ungarna har dagis och skola och hoppas bara att jag hinner göra i alla fall två uppgifter. I hegen blir det lite plugg, för mannen jobbar. Ungefär som vanligt här då, så jag och mina små monster ska hålla ställningarna. Hoppas det blåser mindre så att vi kan vara ute! Annars tror jag minsann att det blir en liten bakdag på lördag. Blev så fruktansvärt sugen på pizzabullar en dag på praktiken, och så tänker jag att det är lagom att ta med sig ner till majbrasan. Annars ska jag väl måsta lägga mina surt lånade CSN-slantar på korv o bröd till ungarna. Fast det är dom värda så det kan dom få ändå. Svammel svammel, det är inte mycket vettigt som kommer ut ikväll. Eller natt är det ju nu rättare sagt.

Har beställt gummistövlar till ungarna nu, det blidde exakt likadana till alla ungarna. Inte för att det var meningen men jag lägger inte vad som helst liksom, jag skiter ju inte pengar… hehe.

Dom får duga ett tag..

Min lille traktorkille får avsluta inlägget! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.