Förskolans dag!

 

Idag är det förskolans dag! På förmiddagen så for ju då jag naturligtvis på grabbarnas avdelningar, alla förskolebarnen (eller i min värld då: dagisbarnen) började med att sjunga för föräldrarna. Sedan blev det fika, bubbelblåsning och målning och så fick ju barnen naturligtvis leka om dom ville det. Jag och grabbarna grus började med att fika för det var typ en hel flock med ungar runt såpbubblorna, det var ju där K helst ville vara men jag tänkte att snart flockas väl hela gänget vid fikavagnen så vi började med fikat medans det var ganska tomt runt fikavagnen. 

Barnen fick glass, och skåda den fina blomman som K har på kinden. Min stora kille… har sett en grej på Dollar som han ska få när han fyller år… inget dyrt eller märkvärdigt men ändå. Och kepsen han har på sig, det är också från Dollar. 10 spänn, lätt värt! Med spindlar och spindelnät, lite spindelmanneninspirerat tänkte jag. Det är ju mycket spindelmannen nu. Och batman. 

Såpbubblorna.. fröknarna hade ju varit jttesmarta och delat av pet-flaskor som barnen fick blåsa med. Jättesmart tycker jag! Det ska jag härma i sommar.

Min sina lille A i sin nya solhatt från H&M. Mammas lilla bebis håller på att vara stor! Lite vemodigt att inte ha någon riktigt liten men samtidigt: skönt! Han går själv, äter och dricker själv och visar med kroppen vad han vill. Det går liksom att göra mera när alla ungarna åtminstonde går själva.

Sen då, ja… jag har ju gratulerat en vän som fyller år idag! Hurra, hurra 🙂 Fick jättegod tårta, och en välbehövlig surrastund. Av mig fik hon ett handgjort doftljus och en handgjord chokladkaka från Elmas butik. Tyvärr så lägger ju butiken ner snart men jag kan å andra sidan inte säga att jag har varit en flitig besökare. Visst har jag gått in och tittat nån gång sådär men har inte vart någon storshoppare där, men ändå så är det tråkigt att det inte går runt för dom som vågar liksom. Jag vill också öppna något eget. Men jag vill ju så mycket så det är nästan svårt att välja. Får börja med att utbilda mig klart, tror ändå att jag skulle bli en bra sjuksköterska och en toppenbra barnmorska så det är mitt mål karriärsmässigt eller vad man nu ska säga. 

Kvällen då, tillbringades på skolan som vanligt en torsdagskväll. 3 timmars psykologi, nästa vecka är det slutprovet! Är typ hyper över hur det ska gå, jag blir överlycklig om jag får godkänt i den kursen för jag fattar ungefär noll hittills. Blir att råplugga i helgen och till veckan! Men nu, mina vänner och inte vänner eller vem som nu läser: god natt, nu ska den här mamman läsa lite psykologi och sedan ska hon sova!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.