Härliga dagar!

 K har fått ta fram sin eldrivna fyrhjuling som han fick av min lillebror förra sommaren. Det är den som gäller just nu. Bara den. Och morfar och mormor förstås.

Igår och idag fick lillebror åka en bit med honom, Oj vad A nöp fast sig i storebror! Han fick väl åka hela fem meter eller något liknande.. K tyckte att det gick för sakta med lillebror på så lillebror fick stiga av. A har fått prova själv också, och han kan köra. Det är svängarna som inte går så bra. Han har kört in i häcken och typ allt annat som råkar stå i vägen. Det fattar man väl att sakerna måste akta sig då den lille brummar fram på fyrhjulingen? 

Dagen har varit fullspäckad, ungefär som vanligt. For förbi M vid lunch för vi skulle hämta ut psykologiroven på skolan. Jag fick 11.5 poäng av 15 möjliga på första delen (för att få godkänt behövdes 7 poäng) och 9 av 9 möjliga på andra delen. Tredje delen skrev  jag inte ens för jag trodde att jag hade kuggat redan. Men, jag är nöjd som rackarn! Tänk att jag fick C i psykologi, C i medicin 1 och B i omvårdnadskursen. Inte illa pinkat av en trebarnsmamma med tusen projekt tycker jag. En klapp på axeln och en bukett blommor till mig, tack!

Har börjat sy en liten lekdrkt i strl 56 också. Nej, det är inte jag som väntar smått, det är en beställning. Jättesöt kommer den att bli! Hoppas jag i alla fall. Har i och för sig inte hunnit så långt på den än, har bara sytt kantband på fickorna och sytt fast en fickpåse på framstycket än. Nu är det bara resten kvar. Har som mål att ha den klar innan helgen är slut. Får se om jag klarar det.

Var på utvecklingssamtal idag också, på K:s avdelning. Gick bra, känner helt igen grabben. Han är väl mer utåtagerande hemma men det är ju fullt normalt att det är så. Borta är ändå borta, även om det är på dagis. 

Har ställt upp en pallkrage bredvid potatislandet, planterade lite plocksallad, ruccola, salladshuvuden och något mer (som jag naturligtvis har glömt vad det var och jag har inte märkt ut vad som är vad men det blir ju spännande att se vad som kommer. Ätbart är det då alltihopa) i småkrukor och så har jag lagt ett gammalt fönster ovanpå. Måste få tag i några gamla fönster till gurkrna också, dom växer så det knakar och egentligen skulle jag ha planterat om dom redan förra veckan men det går ju liksom inte ha 10-liters hinkar på fönsterbrädan. Trodde att jag hade fått tag i fyra fönster men dom skulle ju betalas också, jag hade som förstårr att jag skulle få dom men icke. Får hoppas att R håller vad han lovar och att jag får ta hans gamla fönster i slutet av sommaren när dom är bytta 😉 Men, jag måste ju lösa det med gurkorna nu. 

Morgondagen blir också fullspäckad, hade tänkt försöka hinna ner till älven med Himla också och kolla om hon har lust att doppa sig lite. Men, vi får se om jag hinner. Har mycket att göra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.