Hängiga ungar

 Igår kom storbarnen hem från Malå. Härligt att ha dom hemma igen! Man är bra knäpp alltså, för det är så otroligt skönt att dom får åka iväg en helg ibland så att vi vuxna får lite egentid. Visserligen har vi ju lille A hemma men det är ju liksom rätt stor skillnad på ett eller tre barn hemma. Men det är alltid drygt på söndagen, man går liksom och trippar runt och är allmänt övervänten på att dom ska komma hem. Fast om man inte längtade efter dom så skulle man ju vara ännu knäppare.

Dom har nog haft en mysig helg mina stora barn, K fick en nygammal cykel (den är begagnad men ny för honom och det är det som räknas) så det första han gjorde när han kom hem var att ta nya hojen och sticka över till morfar för han skulle väl visa den. Det var ingen hemma och han var som småsur över det när han kom hem. Sen fick jag veta att han släppt ut pappas hund så hon var tydligen lös ute när han kom hem. Frågade K på kvällen om han slppt ut hunden och han sa helt övertygat att nej dörren hade minsann varit låst. Men sen kröp det fram att han hade gått in och sökt efter morfar men inte hittat honom och då hade Zita smitit ut. Sen hade han försökt att locka in henne men det hade inte gått så bra bevisligen. "Mamma, hunden var dum. Hon fattade inte att hon skulle komma" sa han och var som orolig att morfar skulle vara arg på honom nu för att han inte kunde ta fast Zita. 

E hade varit lite hängig i Malå, men var som piggare igår. Kvällen kom och det gjorde febern med! K fick skyhög feber på typ 15 minuter och kladd i ögat… välkommen sjukdom igen! Han har hostat och druckit massor med mjölk inatt. A och E har också varit vakna massor så jag har fortfarande inte sovit. Nu väntar jag på att E ska bli fördig på toan så att jag får gå isäng nån gång..

Nya tag i morgon! Har lovat ungarna att vi ska köpa saft och dricka och göra egen glass, så det är bara att plocka fram förkläden och börja direkt efter lunch så att dom hinner smaka glassen innan dom går isäng. Gräddglass med kolasås på pinnar ska dom ha har dom bestämt. Så, gräddglass med kolasås it is!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.