Det närmar sig..

 I morgon har E skolavslutning. Och hon är sjuk, stackaren 🙁 Eller kanske hon orkar vara med och sjunga vi får se hur det är i morgon. Men är hon sjuk så är hon ju sjuk.

Beställde presenter nyss till K som fyller 4 å nästa vecka!

Det blir nog bra. Fast helst önskar han sig ett tv-spel. Men det blir det inget av, tycker att dom kan få vänta fram till jul innan det blir något sånt. Och så kan man ju ge det till "alla", så får dom bli tvugna att turas om.. 

Idag har det annars varit en bråkdag. E har puttat K från cykeln in i häcken, K har klöst E flera gånge. Till slut blev det nagelklippning och nagellack som muta för att få klippa över huvud taget.. Tog med mig dom på stan en sväng för att kolla in Idas nyöppnade butik. Om du har missat det så finns Lif Fashion bredvid pizzerian i stan, i hörnet där. Har du inte möjlighet att gå in där fysiskt så finns hon också på nätet (såklart!) www.liffashion.se kolla in! Såg några grejer som var superfina. Eller, det mesta var jättefint men för smått för E och K. Till mig och A hittade jag lite grand, måste bara invänta att försäkringskassan betalar ut lite föräldradagar. 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.