Stackars barn!

 Min stora E är fortfarande dålig. Febe, blek och hängig. Klagar på ont i magen men det är inte konstigt så som hon hostar, stackarn. Ikväll började hon klaga på ont i örat, tidigare i veckan har hon haft ont i huvudet. I morgon blir det vårdcentralen med henne för så här ska hon inte behöva ha det. Hon har klagat på att det är tungt att andas också, kan det vara lunginflammation på g kanske? Vi får se.

Ikväll blev det sent, speciellt för lille A som inte heller är riktigt pigg. Han har börjat med att han inte vill sova på dagen men idag sov har i tre timmar! Helt utslagen var han. Men ivkäll blev det som sagt sent, tror klockan var runt tio när han äntligen slog igen sina blå. E har haft jättejobbigt med hostan trots hostmedicin, men nu har hon fått en dos till så jag hoppas det ger med sig. Inte konstigt att magen gör ont så som musklerna får jobba! Hosta är bra, missupfatta mig inte. Men på natten behöver kroppen vila, speciellt barnkroppar. 

Jag och E ligger nerbäddade på soffan inatt, hon ville inte sova själv. Hoppas nu bara att hon inte hostar så att alla andra vaknar… ska vara med K på 4-årskontroll 08.15..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.