Rensa i röran

Har haft ont i gallan inatt, liksom natten före.. men skitsamma, life goes on..

Kan då säga som så att medicinen jag har fått utskriven inte funkar, måste ringa om det och försöka få något annat.

Hoppas på bra väder så att det går att vara ute.. fast egentligen borde jag städa. Typ, storstäda. Hela huset. Det ser ut som ett bombnedslag här, alltid. ett evigt krig. Funderar helt seriöst på att sälja bort rubbet och börja om ibland, förutom mina sy/virk/stick grejer då, för det är min guldgruva.

Drömmen vore ju att ha hyllor och lite mera smart förvaring där jag sitter och syr. Just nu har jag mitt sybord, överfullt med utklippta projekt + maskinerna + mönster + nålar/tråd/diverse sybehör. På sidan, under och runtomkring har jag tygerna. Ska väl tillägga att allt det här trängs utanför pannrummet, med en bokhylla med böcker plus då frysboxen. Snacka om i-landsproblem. Så mycket man vill men så lite man kan göra åt det. Tror jag ska börja gå igenom vad jag har för tyger där ute, sälja av en del som barnen har vuxit ur redan. En del mönster är nog för barnsliga för stora E. Pojktygerna får nog hänga med, inte för att dom är så många vid det här laget. Har som en fallenhet för att handla rosa, lila och sådana där ”tjejiga” tyger.

En rejäl upprensning/städning är på sin plats! Och så måste jag lägga ut resten av visningskläderna från Meandi som just nu trängs på en hylla i min garderob. Ja, det är väl typ det som upptar mina tankar i natt medans jag försöker medicinera bort gallan från helvetet. Och jo, jag vet att det går att operera men när dom inte hittar några stenar så vill ja liksom inte. Om det inte går att säga till 100% att det är gallan som ställer till det så vill jag inte.

Jaja, det var lite från mig.

2 kommentarer

  1. Anna H

    Gallkramper är HELL! Jag lever med det kroniskt och rekommenderar ljummet vatten, och att ”vanka” av och an… Usch hoppas du kan få något som hjälper det är INTE roligt!! Njut av er spa-resa lät ljuvligt! //a

    • Rebecka Höglund (inläggsförfattare)

      Nej det är verkligen ingen hit! Jag har typ perioder när jag har mycket problem med gallan och sedan kan jag vara symptomfri i typ månader… men det är ett riktigt helvete när det sätter igång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.