Fryser ihjäl

Nu är hösten här! Vet ni hur jag vet det? Jo, jag håller på att frysa ihjäl. Jag blir sjukt frusen direkt det börjar bli lite kallare ute. Fötterna blir som isklumpar och händerna… ja, det kanske räcker att tala om att ungarna vill ha kläder om jag ska ge dom en kram? ”Mamma du är så kall” får jag ofta höra av dom.

Men men, vintern kommer vare sig vi vill eller inte. Det är skönt med sommar, när barnen kan springa ut och in som dom vill, utan att behöva klä på sig. Nackdelen nu är bara att dom inte har hängt med riktigt, dom tycker att det är sommar för det är ju inte kallt. Alltså inte frysande kallt, så dom tar ju av sig både strumpor och skor så fort man tittar bort. Och jag springer efter och hyt kallpären att dom ska ta på sig skorna ”annars blir det inget lördagsgodis” eller ” annars går vi in” eller ”då blir det ingen kompis” eller något annat liknande. Men det hör till. Jag önskar att jag var en tystare mamma, inte en sån där mamma som skriker.

Jaja, nu till något roligare; idag ska jag ta med mig barnen till Knaften, blir lite lek för barnen och förhoppningsvis sköter dom sig snyggt så att mammorna får virka en stund. Jag håller på med en julklapp som sagt 🙂

Måste ju bara få visa min kusins ponny som hon har virkat:

Hade tänkt visa hennes uggla också men jag hittar inte åt den så det får väl blir sedan någon gång kanske, lovar inget… Har då faktiskt hör och häpna frågat om lov ifall jag får lägga ut bilden på bloggen och det var ok. Sjukt duktig alltså, jag fattar inte hur hon hinner med att göra sina alster.

Min vän som blev inlagd har i alla fall kommit hem nu, det är som att oron släpper då ni vet, men ändå så är det lite kva och gnager. På onsdag åker jag till Umeå, då är det uppföljning och mammografi. Det var ju som ingenting förra gången men man vet ju aldrig, någonstans där i bakhuvudet finns det ju en oro..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.