Dags för tjocksockar!

NU är det hög tid att ta fram tjocksockarna, måste söka åt mina i helgen för jag trodde jag skulle förfrysa fötterna inatt alltså. Jag är så sjukt frusen den här tiden på året så det finns inte. Hoppas jag hittar nåt bra ullgarn i helgen på marknaden som är någorlunda bra pris på. Vill prova sticka och tova vantar också, såna har jag velat ha ett par år och det är ju roligare att använda det man har gjort själv.

Har börjat på A:s andra tjocksocke. Det är konstigt det där, första sockan går superbra att sticka men andra är bara blä och tråkig att göra. Det tar sån tid med andra socken. Egentligen om man är smart så stickar man båda sockarna samtidigt, men då måste man ha dubletter av strumpstickorna och det har ju inte jag (än).

I morgon kommer svärfar. Han och mannen ska fortsätta isolera och så hoppas jag dom fixar ytterdörren så att vi slipper elda till kråkorna i vinter. Undrar vad jag och lille A ska hitta på medans karlarna håller på? Hoppades att öppna förskolan skulle ha öppet men dom öppnar 12. Vilken jävla tid. Då är det ju just efter lunch och dom minsta ska sova, vad är det då för idé att gå till öppna förskolan? 9-12 skulle vara lagom. Då tar man med sig matlåda, ungen får leka en stund innan man äter och så hinner han somna i vagnen på vägen hem. Perfekt. Och mamman hinner få en liten stund för sig själv.

Annars händer väl inte så mycket. Går kväll ikväll men först blir det simskola med E. Har packat med mig frukt som hon ska få. Ett äpple i bilen på väg dit och sedan två clementiner efter badet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.