Första evighetsprojektet…

Mitt första evighetsprojekt påbörjade jag för typ… ja, åtta nio år sedan tror jag det var. Två smala gardinkappor med hjärtan, virkade med tvåans virknål. Den som jag faktiskt fäste trådändarna på och hängde upp idag har legat klar i säkert fem år. Minst. Den andra är också klar, blev bredare men såklart hittade jag inte den så jag kunde inte fästa trådarna på den. Får bli senare, Men, bevisligen blev det ju då inget evighetsprojekt. Nu ska jag tänka varje dag att jo, jag klarade det faktiskt. Jag är bra. För den blev jättesöt, gillar den! Tror jag måste virka fler, fast med större nål och tjockare garn i så fall. Orkar inte med pillrigt garn längre, det ska gå med lite fart!

1381097538611

Håller fortfarande på med mina Maritasockar. Nu har jag snart virkat klart den här och skaftet är betydligt högre än när jag tog kortet men alltså… jag älskar färgerna!

Måste ju bjuda på en bild av mig och min minsteman! Skitdåligt kort, men roligt hade vi. Har tagit en massa tokiga kort med E och K också men dom lägger jag inte ut här så att vem som helst kan se. Ser helknasig ut på dom bilderna ju.

Hmm… sen hade inte jag då mycket mer idag. Ska klippa mig i morgon. Spännande! Den årliga klippningen… nej, faktiskt så brukar det väl bli två gånger per år kanske, lagom här på hösten och sedan just före sommaren. Det räcker väl?

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.