Nedrans is!

Just nu sitter jag och längtar tills isen har tinat bort. Det får gärna tvär tina bort, all is åtinstonde men helst ser jag ju att även snön försvinner, så att det går att promenera i skogen. Det ser ju ut som hej kom och hjälp mig när man kommer och går. Jag i alla fall. Stigarna jag brukar ta är täckta av blåis, fläckvis så är isen borta men där isen ligger kvar får man ju typ halka sig fram. Ser inte riktigt klokt ut. Ungefär som en full Prussiluskan på skidskor.

Jag vill ha tag i lite ved också, så att vi kan sitta ute och grilla, laga mat över elden och bara vara. Nu är det äntligen vår, ändå har jag inte åkt skoter en enda gång i vinter. Inte konstigt kanske för jag har ju ingen men ändå. Jag tvivlar en aning på att skoterföret är speciellt bra vid påsk. Fast lika glad för det är jag, huvudsaken att det är lite fint väder, att jag får steka mina slobben och att ungarna får grilla lite korv och leka ute massor. Det är riktig vår, och påsk.

Dottern har vattkoppor, hon fick flest koppor av dom allihop. Men minsteman har ändå haft det värst med sina superduperstora svinkoppor. Jag hoppas verkligen att jag aldrig mer behöver ta hand om svinkoppor, det var fan det värsta jag har varit med om. Vattkopporna har varit en barnlek i jämförelse. Jag vill till och med påstå att magsjuka är en barnlek i jämförelse med lillemans svinkoppor.

Ja, det här blev lite blahablaha men skitsamma. Hoppas att alla har haft en bra helg, det har jag haft!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.