Magsjuka

Ja, då var det dags igen med magsjuka. Natten till förra torsdagen fick äldsta magsjuka. Nu har det tagit om på henne igen så alla tre barnen är sjuka nu. Jag väntar bara på att vi vuxna ska bli sjuka, ve och fasa. Det blir säkert lagom till att barnen är friska, ni vet sådär då dom är fulla av spring i benen igen – då är det väl lagom med en magsjuk mamma och pappa? Ibland är det som förgjort det där med sjukdomar, men vad gör man? Det är bara att gilla läget.

En liten tjejuggla blev det på amiguramikvällen i onsdags i alla fall. Alltid nåt att vara glad över för veckan som har gått.

Och, vi väntar tillökning. Men håll i er, det är bara en liten lurvtuss:

Så… nu då? Ont i magen och ont i lederna som rackarn. Vet inte riktigt varför men så är det. Nu ska jag ta bort från köket, sen ska jag väl mysa i soffan med ungarna och fortsätta på mina turkosa glasunderlägg!

2 kommentarer

  1. annkristin

    precis…en sån där uggla skulle jag vilja beställa om det går ? det var precis mina färger, har sett några o köpt en sydd i tyg men den virkade är nog ett snäpp vassare:) om det är möjligt följer ju min mail med o jag betalar naturligtvis frakten.
    mvh Annkristin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.