Virkat mobilfodral

 

Jag har faktiskt, för ovanlighetens skull, pysslat ihop något till mig själv. Ett litet mobilfodral, det fick bli av jeansgarnet som jag köpte på garnrean. Jag gillar garnet, skulle vilja ha minst tio nystan till! Men, nu har jag inte det. Men likväl fem till.. haha!

Telefonen får plats, den fyller sin funktion. Men, jag är inte helt och hållet nöjd. Det får bli en modifierad sak vid senare tillfälle.

Annars… valborgsmässoafton… det blev en bra dag. Men kallt! Huvva, jag trodde att det höll på att bli sommar! Men icke, kylan har oss ännu i sitt grepp tydligen.

Vad vi har gjort idag… vi har varit och bytt skor på Sportringen. En väldigt trevlig butik, alltid ett bra bemötande, har helt okej priser också. Grabbarna fick byta sina gympadojjor mot stövlar, jag hittade ju gympadojjor från i höstas som dom kan ha såhär i början på säsongen att slita på. Bättre att slita ut dom först och sedan köa nya. Men stövlar hade dom inte och det lär ju behövas. Jaja, hursomhelst.. E fick solglasögon från Dollar, 10 kr kostade dom. En hel förmögenhet, eller inte.

På eftermiddagen blev det ju ännu kallare och vi bestämde att vi skulle strunta i majbrasan, men hur det nu blev så blev det en majbrasa ändå nere vid Furugården.

Barnen var dock inte så intresserade av elden, dom hittade andra barn att leka med och lika roligt hade dom för det, om inte roligare. När vi kom hem så blev det korv med bröd och en valborgskaramell, sedan isäng.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.