Längtar efter solen

Efter en lång, ganska tuff dag la jag mig i ett sånt där härligt, varmt bad med massor av skum. Så avkopplande och skönt! Det är min vardagslyx, en liten men ack så välbehövlig flykt som jag unnar mig då och då.

Sedan satte vi oss i soffan jag och mannen och jag tänkte virka och se lite tv men hux flux så fastnade vi i en lite diskussion om utlandsresor. Hittade superfina ställen och nu längtar jag efter solen. Och miljöombyte, att bara vara. Inget städ och inga absoluta måsten. Att bara äta och dricka gott och bada och sola… så skönt det skulle vara.

På jobbfronten händer det grejer, och fort går det. Har hittat en tjänst som jag tänker söka. Jag tror inte att jag får den men söka kan man ju alltid göra.

Nu har jag ju mina timmar så jag är inte orolig, men jag tänker lite såhär att om jag nu har klarat utbildningen till undersköterska (vilket jag ju har gjort med bravur!) så vill jag arbeta med det och hålla kunskapen vid liv och helst också fördjupa mig i den kunskapen. Jag gillar att jobba med människor, tycker om att ta hand om andra och vad passar inte bättre då än att jobba inom vården? Såklart har vården en baksida också, precis som alla andra jobb, men i det stora hela så trivs jag väldigt bra med det jag gör.

Det är synd att man inte kan ha massor av olika jobb samtidigt, för jag trivs ju där jag är nu också, men samtidigt vet jag ju att det är nu när jag är nyutbildad som jag måste söka. Och så är jag ju en sån där själ som vill prova massor med grejer, jag gillar att hoppa runt lite, jag tycker att det är utvecklande – både för mig som person men också för att hålla kunskaperna vid liv.

Jag tror på framtiden. Hur som helst så löser det sig.

Jag har just suttit och skrivit ut lite foton på barnen. Oj vad många fina kort jag har på dom! Dom flesta på facebook men vad gör det? Det gick finfint att få ut dom på fotopapper i alla fall.

S5:an kom idag också. Det är helt obeskrivligt sjukt vad skönt det är att ha en telefon som fungerar. Nu har jag äntligen kunnat ta hem mina appar. Framförallt har jag saknat Storytel. I och för sig kostar det 169 kr/månaden men jag lyssnar på många böcker, och det är himla bra att kunna ha något i örat och handarbeta samtidigt, då får gubben se vad han vill på tv. Win win situation!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.