rektortornberg

Tankar från en framtidsverkstad

Tack för det här året – må nästa bli minst lika bra!

image

Jullovet 2015 har precis tagit sin början och jag har nu ett år som rektor på Artediskolan i backspegeln.

Det jag ser tydligast när jag kikar i den där backspegeln är fantastiska framgångar där Artediskolans betygsresultat lagt sig en bra bit över rikssnittet, där behörigheten bland lärarna (som redan låg bland de högsta i landet) har stärkts ytterligare och där lärare och elever visar upp lärande och utveckling dagligen. Vi har en vägg utanför vårt personalrum där vi sätter upp tidningsartiklar som synliggjort dessa och många andra framgångar. Artiklar om vår engagerade personal, vårt omvärldsarbete, betygsresultat, temadagar och mycket annat. Det hann bli 14 artiklar 2015. Nu plockar vi ner dem och startar på ny kula.

Och nej, vi är inte bra på allt, men Nordmaling har en mycket fin högstadieskola som blir allt bättre. Och ja, jag är otroligt stolt över att få vara med och dela denna ”resa” med våra fina elever, vår kompetenta personal, våra engagerade föräldrar och alla andra i Nordmaling som på olika sätt stöttar upp verksamheten – allt från privatpersoner, föreningsliv, organisationer och kommunens  egna stödfunktioner.

Så varmt TACK till er alla för ett roligt, intressant och lärorikt 2015, må ni få en glädjefylld och energigivande jul och må nästa år bli minst lika bra som det förra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.