Robert Östberg, Umeå studentkår

Dags att söka Kempe-stipendium!

Idag börjar vårterminens ansökningsperiod för vår minnes stipendiefond JC Kempe. Umeå Studentkår fick för 40 år sedan en donation ifrån familjen Kempe som vi förvaltar och varje termin delar vi ut mellan 750.000 till 1 miljon kronor, merparten till forskarstuderande i början av deras studier. Jag är ordförande för stiftelsens styrelse där de övriga ledamöterna är erfarna forskare som mycket noggrant bedömer alla ansökningar. Detta är ett av de absolut roligaste uppdrag man har som kårordförande och det känns fantastiskt att Umeå Studentkår kan vara med och bidra så konkret, detta givetvis med stor tacksamhet riktat till familjen Kempe.

Så tveka inte att söka, sista dag är 2 mars.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>