Ronnie Högberg, Vindeln

Vad är det som händer egentligen?

Jag börjar känna frustrationen komma över mig. Så jag måste skriva av mig lite.

Inriktningsbeslut om att lägga ut Vindelns fritidsgård i annan regi togs 24 april och ännu har inte Utbildnings- och fritidschefen träffat oss och rett ut vad som kommer att ske.

Enhetschef tillika chef för fritidsgården, har haft en träff med oss i personalen men inte informerat vad som sker utan istället ställt frågan om vi kan ta fram kraven som ska ställas på nästa aktör, för det kan gynna oss i slutändan?! Vadå gynna oss, på vilket sätt? hur då? Vad är det vi missat? Vi har ju inte fått veta något! Så vad är det som kan gynna oss i slutändan?

Och är det personalen som ska göra det? Nämnden och utbildnings- och fritidschefen borde väl veta hur man ska gå vidare, hur man vill ska ha det, Vilka krav som ska ställas på annan aktör.

Om man nu tar inriktningsbeslut på att fritidsgården ska läggas ut i annan regi, varför bemöter man inte personalen på ett ärligt och informativt sätt? Varför lägger man inte fram korten på bordet och säger vad som sker. Det blir hela tiden spekulationer, hörsägen eller feltolkningar.

Jag hoppas Mikael Sundling kan ta upp i sin blogg hur diskussionen har förts i utbildnings- och fritidsnämnden gällande fritidsgården. Oftast får man mer information i hans blogg än vad man får veta av våra chefer uppåt i ledet.

/R

En kommentar

  1. per

    Otrygghetschocken,
    den kommer som en våg. Lärare och vårdpersonal blir arbetslösa, den kommunala planeringen stannar av och byggnadsarbetare går utan jobb. De som inte är med i ­a-kassan får till slut söka socialbidrag. Utbetalningen av socialbidrag beräknas öka med mer än femtio procent mellan 2007 och 2012.

    När otrygghetschocken drabbar håller vi igen. Inför hotet att bli fattig är det bättre att ligga lågt. Hushållen köper ingenting, kommunerna har inte råd att köpa in någonting. Den inhemska konsumtionen kollapsar.

    Allt medan Anders Borg ser åt ett annat håll och sänker skatten för de allra rikaste. Sedan valet 2006 har regeringen sänkt skatterna med 80 miljarder kronor.

    Ja , Sunken sitter på svaren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.