Sara L Henriksson

fånigt glada över inackorderingsbyte

23/2 2009

Sista kvällen och å vad vi är glada över att vi kunde fly från vårt första bokade hotell. Vi hade nämligen några enkla kriterier när vi bokade på latestays. Kunna sola och bada pool samt ha det bekvämt. Hotellet fint med stort rum, men gräsligt dåligt anpassat för barnfamiljer. Poolen låg mellan två byggnader på tredje våningen. Ingen sol, inget skydd ner mot marken., inga stolar, ingen yta mellan pool och vägg helt enkelt. Minimal balkong och tre branta trappor upp till lobbyn. Utöver det, kom det en outhärdligt stank från byggarbetsplatsen, tillika vår balkongutsikt. Inte ett rätt och en stor besvikelse ,nästan en panikupplevelse faktiskt:-) då man precis lämnat sitt egna lilla paradis och bara ville hänföras bort av stillhet och poolbad.

Fick i alla fall pengarna tillbaka (hoppas vi, har inte kommit in än) och hittade det här mysiga hotellet som till och med har gett oss möjligheten till en middag för två? ungarna sov och tittade på film medan vi myste i restaurangen två meter bort. Mumma för en småbarnsfamilj.

Solade och badade på förmiddagen och tog en longtail till phanang beach under eftermiddagen. Fint men det börjar bli svårt att imponera på oss med stränder vid det här laget.:-)

En kommentar

  1. tomas

    det har varit ett nöje att följa din blogg och ert liv här, hoppas livet där hemma blir bra. själv bor och jobbar jag här i phuket och trivs som fisken vid koh ghai stranden 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.