Lördag

Av , , Bli först att kommentera 1

Det blev inte att vi for till nån lekpark i går, presis innan Emma kom så börja det regna. Men vi hittade på bus hemma i stället. Men i dag är det sol så då kom jag, Ante & gumman fara iväg när hon sovit klart sin lunch. Får hoppas på att det vill hålla sig att de ska va fint väder hela dagen.

Jo så en sak som vi väntat på länge, nu kan Ante känna knoddas röra sig. I förrgår så kände han den lille sparka. Ska se om gumman kan få känna det med, så kanske örjar förstå att mamma har en bebbe i magen.

Bli först att kommentera

Inskolning på Karlavagnen

Av , , Bli först att kommentera 1

Ja nu har det gått en hel vecka, tycker tiden har gått så fort. Gumman triva jätte bra på sin nya förskola & jag tycker den verkar va jätte bra. Så nu har man ätit där i 2 dagar, säger bara Gu va go mat dom får. I dag åt jag den godaste fiskgratängen jag någonsin ätit. Måste bara fråga om receptet på måndag. Jo så vid 14:00 tiden kom Emma förbi, då blir det utflykt till en lekpark. I går var vi på utflykt med farmor till Nydala, så gumman får hitta på mycke nu när det är fint väder.

Så när gubben kom hem så ska vi hälsa på gammelfarmor på lassa, så det ska bli trevligt å träffa henne

 

Bli först att kommentera

Onsdag

Av , , 1 kommentar 0

Lite bilder från hennes gamla dagis

Åka pulka tycker man så himla roligt

Gott med glass

Så söt bild på Alva & Kusin Tindra

Min lilla ängel

Med sina rosa vingar

 

& underbara leende

1 kommentar

Tisdag

Av , , Bli först att kommentera 1

Min sötnos

Bli först att kommentera

Måndag

Av , , 3 kommentarer 1

I dag så var det första dagen på den nya förskolan, det gick jätte bra & gumman hitta mycke roligt att leka med. I morgon ska hon få måla, så det ska bli kul. Ska göra ett lite hemmahus till na nu, ett fotokollage på sin familj å släkt. Så ska sitta med det i dag.

Ni får ha en bra dag

 

 

3 kommentarer

Ultraljudet

Av , , 2 kommentarer 1

I dag så följde jag med Hanieh & kolla på barnvagnar, sen så bjöd hon på pizza. det var riktigt gott, har lovat att vi ska ha bjuda henne på en riktigt go latte nån dag. Jo vi var på UL i dag, så fick vi reda på att för 2 år sen samma dag så var vi på UL när vi vänta dottern, men det var 12:30 den gången å i dag så var vi där 14:30. Men det va lite små roligt, så blev datumet flyttat på. Den 22 sep kommer våran lilla knoddas, samma datum som Alva var beräknad att komma. Så nu får vi se när h*n vill komma.

Knoddas

Så såg allt jätta bra ut, det var en busig liten bebis som inte ville vara stilla alls

2 kommentarer

Ultra ljud i morgon

Av , , 1 kommentar 1

 I morgon ska vi få se på lilla knoddas, det ska bli intressant å se vad det är i min mage. jag tror vi väntar en liten kille

1 kommentar

Tisdag

Av , , 1 kommentar 1

I dag ska jag stor städa hemma, men upptäcker att det är vår nu för det bli så fort skitigt hemma. Så det ska bli skönt att få det snyggt hemma. Jo i morgon så ska vi fara på ultraljudet, så det ska bli spännade. Vi får se om knoddas vill visa vad h*n är för nån. Om de blir en pojke eller flicka. Jo gumman fick en kusin i natt, så nu har hon 3 kusiner. Snart 4 & i sep så blir hon stora syster. Så det händer mycke för henne detta år. Så på fredag slutar hon på Matrisen & ska börja på Karalvagnen, tråkigt att byta, men roligt att hon får börja på dagiset som vi sökt från första början. Ja nå mer ha jag inte att säga just nu. Hoppas på att solen vill titta fram för oss snart.

 

Ni får ha en bra dag 

1 kommentar

Måndag

Av , , Bli först att kommentera 1

I morse så for jag å gumman å lekte, så följde lill Bimbo med.

En glad tjej

Bimbo följde gumman vars hon än gick

Se så söta man kan va

Så blev man lite trött av allt bus

Gumman nya skor, tycker dom är så tuffa

Så sen på eftermiddan så kom moster Emma 

Hon tyckte den här va så rolig

Bus med mamma

Gu va gumman skratta när vi testa denna tillsammans

Mamma va lite tung för denna

Men rutchkanan var nog den roligaste

Bli först att kommentera