Sarah Hagberg, Långviken

Back in black

Av , , Bli först att kommentera 0

Ja nu har jag hittat ett internet som funkat ett tag, hoppas jag. Därav anledningen att jag inte skrivit.

Har jobbat och haft magsjukan som gick på jobbet, så kul har jag haft det.

Har mycket som jag skulle skrivit men ids inte nu.

//Sarah

Bli först att kommentera

Måndagen kommit igen

Av , , Bli först att kommentera 0

Ja helgen har flutit på bra. Hade främmande på lördagkväll. Vi åt inbakad fläskfile’ och drack vin sen, vi hade så trevligt. Hästarna mår bara bra, fast dom har slickat i sig snart hela saltstenen, på typ bara nån dag.

Nu har min lediga vecka gått och jag ska börja jobba idag kl 15. Känns bra å få lite struktur igen.

Har försäkrat lilla valpen idag, gjorde en anmälan till hästen också men det var så många olika saker och sen så ville dom ha ett vet. intyg att han genomgått ett böjprov för hältutredning. Så det tyckte jag lät drygt och sa att jag skulle ringa upp istället.

Jag ska fara mot jobbet om typ 2 timmar, ska förbi hos Monia och lämna igen deras handskar och mössa först.

//Sarah

Bli först att kommentera

Fredag = helg

Av , , Bli först att kommentera 0

Ja idag har fredagen kommit till oss igen. Det går kanon med djuren, men den lilla valpen har lite problem att komma ihåg att gnälla när han ska ut. Den stora fina hästen mår bara bra och vi ska ut en sväng idag.

När Daniel kommer hem ska vi städa, dammsuga och torka golven sen ska vi fara och handla så vi har nåt ätbart imorgon då Monia och Torbjörn kommer med barnen och ska sova över. Det ska bli riktigt trevligt, lite vin tillsammans med kareoke kan inte bli bättre en lördagkväll.

Måste skriva att jag lider med dom som måste gå från sina jobb på Cranab!

//Sarah

Bli först att kommentera

Ledig dag

Av , , 1 kommentar 0

Ja igår städade vi huset och satte upp lite julgardiner och några glittersaker. Känns ganska mysigt. Men vi har inga mattor med tanke på att vi har ett vitt litet odjur i hemmet som kan bli nödig! Men han är så söt emellanåt, men vissa gånger vill man bara kasta ut han.

Nu har jag ju 2 hästar också, det går kanonbra, har vari ute och ridit några gånger och han sköter sig så fint. Inga dumheter eller konstigheter…….än.

Nu ska jag dricka mer kaffe och sen fara till Hissjö och handla. Jag väntar besök imorgon, mamma ska komma på besök och hälsa på den lilla valpen.

//Sarah

1 kommentar

Uppdraget slutfört

Av , , Bli först att kommentera 0

Ja nu har jag klarat av 3 nätter. Inte nog med det så var jag och Daniel ner till Sundsvall och hämtade hem en liten valp. En vit herdehund som numer heter Gizmo. Han är så söt så!

Det känns i kroppen att man sovit lite och jobbat på konstiga arbetstider, nästan som då man ska bli förkyld. Seg, ont i kroppen och lite snurrig. Men det går nog över, är ju ledig 1 vecka nu och det ska verkligen bli skönt. Ska städa och sätta upp lite julgardiner och sånt nu då jag är ledig.

//Sarah

Bli först att kommentera

Äntligen hemma

Av , , Bli först att kommentera 0

Nu har vi kommit hem med den ny familjemedlemmen. En vit herdehund, som på papper heter Magnum Mandel men som vi nu döpt till Gizmo. Han är så himla frän, helt orädd allt hittills.

Nu ska jag snart iväg till ännu en arbetarnatt. Hoppas det går bra inatt, har bara sovit i bilen.

//Sarah

Bli först att kommentera

Ännu en dag i veckan

Av , , Bli först att kommentera 0

Det gick ju hur bra som helst igår med hästarna. Dom har gått tillsammans förut men man vet ju aldrig med karlar. Dom skrek lite sen var det över. Idag ska jag till Granngården och köpa ett bett till Fagin så jag så kan prova rida han för första gången.

Jag ska försöka sova lite på eftermiddagen då jag ska ut och jobba min första natt inatt oxå. Det ska bli rätt skoj, har inte jobbat natt på Alma nån gång.

Nu ska jag dricka kaffe sen iväg till storstan.

//Sarah

Bli först att kommentera

Fjärilar i magen

Av , , Bli först att kommentera 0

Idag ska jag hämta min nya häst M.G.Fagin. MG står för Mesele Gården. Det ska bli så kul att äntligen få hem honom. Har väntat länge nu. Jag tror att han kommer bli väldigt bortskämd hos oss men det gör inget.

Sen ska jag hem och stöka undan lite. Synd det är lite kallt ute idag, man måste ju ha täckbyxor om man inte ska frysa ihjäl idag. Jag ska uppdatera om hur det går med alla djur på gården, vi blir ju dessutom fler i helgen oxå!

//Sarah

Bli först att kommentera

Idag gäller det

Av , , Bli först att kommentera 0

Jag ska på bilprovningen med Saaben. Hoppas det går bra idag. Sen ska jag iväg till Daniel och vi ska fara på djurmagazinet och köpa ett nytt läderkoppel till nya huden som vi ska hämta i helgen. Vilken rörig helg. På fredag ska jag hämta Fagin oxå. Det ska bli kul! Har längtat länge nog nu!

Ska dricka kaffe nu

//Sarah

Bli först att kommentera

25 o lön men lite folk

Av , , Bli först att kommentera 0

Idag har jag vart i stan och shoppat med morsan. Underligt nog så var det inte alls mycket folk, fast vi var ju ute i tid. Dom andra hade nog inte hunnit sluta jobbet så dom kommer nog sen.

Jag köpte….. öh….. en ljusslinga till garaget, en fin vinterstjärna och en snygg kruka massor av godis och lite mer som jag inte kommer ihåg.

Ikväll måste jag hämta Saaben, ska besikta den imorgon i Umeå, hoppas det går bättre än förra gången.

//Sarah

Bli först att kommentera