Kyliga beslut

Fick härförleden veta att Ålidhemskolan som har lagts ner i besparingssyfte nu blir kvar till 2011 minst! Med andra ord har kommunen återigen skjutit sig i foten och jagat en besparing på kvadratmeter som slutar med pippi i kvadrat. Hur länge ska dessa utredare som enbart arbetar med siffror få hållas? Hur länge ska tjänstemän få lägga fram felaktiga ogenomtänkta beslutsunderlag till politiker som enbart ser till sina egna syften och inte medborgarnas när de fattar beslut som då måste passa partiet?

-24 i Örbyhus i morse och – 8 i Skellefteå…fortsätter denna globala uppvärmning kommer vi väl att frysa ihjäl

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>