Politiska funderingar

För Vilhelminas bästa

Sverige drabbad av terrorattack!

17796454_1107954592644515_7377227974322753914_nMarcus Oscarssons foto

 

SVERIGE ÄR ATTACKERAT – MEN VI VIKER ALDRIG NED OSS

❤️ Våra tankar är med de drabbade och anhöriga

 

 

Har ni andra också fått aviseringar från era släktingar och vänner att de är i säkerhet under attacken i Stockholm? Jag har skickat förfrågan till min farbror och min väninna annars har jag fått meddelande från de övriga att de är i säkerhet. Väntar på två svar på Facebook. Terrorn har nått Stockholm och Sverige! Så hemskt! En sådan här gång är sociala medier bra. Informationen går så snabbt och man blir lugn när ens kära och nära är i säkerhet. Har så många släktingar i Stockholmsområdet.

Usch! Får samma obehagskänsla som den 11:e September 2001. Vi hade möte på Folkets Hus och när det var slut såg vi på teveskärmar tillsammans om det hemska som inträffat i New York. Känns likadant nu men ännu hemskare då det kommit så nära, kommit till oss i Sverige. Den trygghet jag känt i detta land har hamnat i gungning… Terrorn kan slå till var som helst. I somras skulle vi till Nice men terrorn hann slå till före och sedan stängdes Nice för turister. Vi var i Normandie och när vi lämnat Normandie skedde en ny terrorattack i Frankrike, just i Normandie. Tala om tur, att inte vara på fel ställe vid fel tidpunkt!

WWW.KRISINFORMATION.SE

Om sociala medier i kriser

Här har vi samlat råd om hur du kan agera i sociala medier vid allvarliga händelser och kriser. Syftet är att underlätta för alla att agera på ett vis som inte försvårar hanteringen av en händelse.
De viktigaste råden: sprid inte rykten och lägg inte ut bilder på drabbade.

 

https://www.krisinformation.se/detta-gor-samhallet/din-krisberedskap/om-sociala-medier-i-handelser-och-kriser

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.