Simon Johansson, Lycksele

Tandvärk, spel och jobb

Av , , Bli först att kommentera 0

I torsdag var jag hos tandläkaren två gånger och en gång på fredan. Fy fan va jobbigt he ä då man nästan int kan tugga. Bli till att ringa på måndag, tandläkarn sa iaf att jag mest troligt skulle få antibiotika mot infektionen som har blivit i tanden. Idag så började jag jobba igen. Ganska skönt men ändå jobbigt, det jobbiga var att jag fick knappt sova nå på natten. Idag har man inte gjort så mkt, jag, pappa och danne bytte olja och fixade lite på forden idag sen så har jag typ bara spelat Xbox. Aja ska lägga mig och se Malcom in the middle nu iaf.

Cya

Bli först att kommentera

”Semester”

Av , , Bli först att kommentera 0

Ja nu har man snart under en veckas tid fått ha "semester". Har varit ganska se skönt kan ja säga, Nog för att jag trivs väldigt bra med både mitt jobb och mina arbetskamrater. Men he ha vart roligt att va lave danne hela veckan typ. Vi eller rättare sagt jag köpte ett spel till Xbox 360 ( Juiced 2:  Hot Import Nights.) Vi har typ spelat det sen vi köpte de, Har varit rätt så skoj. Nu väntar vi bara på att Fight Night Round 3 ska komma så vi kan börja spela det. Men på lördag så återgår man till arbetet. Jobbar då fram till onsdag eller torsdag. Är inte riktigt säker, sen har jag inte schema på fler dagar men hoppas att jag får det! 

 

 

 

 

 

Bli först att kommentera

Uppskrivning

Av , , Bli först att kommentera 0

Har uppskrivning imorgon… Hoppas att det går bra.

Bli först att kommentera

….

Av , , Bli först att kommentera 0

Halkbanan gick bra igår. Var faktiskt grymt roligt, Iaf det roligaste hittills när det gäller körkortet. Man är gode less all teori nu. Jag vill ha körkortet nu!

Bli först att kommentera

Halkbana och Bio

Av , , Bli först att kommentera 0

Nordisk FilmJa imorgon ska man fara och göra halkbanan. Skönt fast det enda negativa är att man ska upp typ kvart i sex. Ska fara klockan sju från skolan drygt, Fast kommer att bli en rolig dag :)

Idag var man och såg ‘Män som hatar kvinnor’ med syrran och Benny. Filmen var faktiskt grymt bra, Måste vara en av dom bästa filmerna som gjorts i Sverige iaf på 2000-talet, Rekommenderar den!. Men man vart som små chokad då man såg hur mycke folk som var och såg filmen. Var ju nästan fullt, det är nog första gången som jag har sett en bio i Lycksele där det har varit så mycke folk.

Nä nu ska jag snart ta och lägga mig och se QAF. Det är också en serie som jag kan rekommendera. Den har nästan allt som en bra serie ska ha, ibland blir den lite enformig. Men men ha en bra kväll alla där ute.

Bli först att kommentera

Väntat..

Av , , Bli först att kommentera 0

Roger VikströmJa beskeded var väntat. Har bara gått och väntat på att det skulle komma, och ärligt talat kunde jag inte vara gladare. Det är bara bra att Mikael Andersson har fått lämna löven. Sen säger dom inte att han har fått sparken, dom säger att det är båda parter som har kommit fram till det. Men jag tror inte att Micke valde att lämna. Det var nog styrelsen som bestämde. Men efter två säsonger utan någon sportslig framgång så är det inte mer än rätt att han har fått lämna klubben.

Bli först att kommentera

Skandal……

Av , , 1 kommentar 0

Ja vad ska man säga? Den här säsongen för Björklöven kan inte sammanfattas bättre än att säga stor jä*la skandal! Mikael Andersson bör lämna klubben, men Kiruna maffian lär nog inte vilja he bort honom från klubben….

1 kommentar

Så skönt men ändå inte

Av , , Bli först att kommentera 0

Skadeglädje är den sanna glädjen. Timrå fullständigt spöade Skellefteå ikväll. 8-0! Det enda man kan göra nu är egentligen att glädjas åt att andra lag förlorar. Lövens säsong är ju så pass som förlorad. Det enda man kan hoppas på är att Micke Andersson får sparken. Men skulle inte förvåna mig ifall ‘kiruna’ maffian låter han stanna. Tycker att Bedros ska våga ta några tuffa beslut, Han är ju ändå VD och det är micke som har misslyckats med sitt jobb.

Bli först att kommentera

Ungdomskonferans och Middag…

Av , , Bli först att kommentera 0

Ja i Onsdags var man på Ungdomskonferansen. Vart faktiskt lite besviken, Trodde faktiskt att polisen skulle kunna komma dit och diskutera med ungdomarna men dom hade säkert nått viktigare för sig, nog för att jag har svårt att tro det men men. Jag tyckte att semenariet jag var på var ganska givande. Men jag tyckte att dom politiker som var där kunde ha varit mer aktiv. Dom kunde ju ha gått runt över allt och suttit med och diskuterat.

När allt var slut så gick jag iaf ner på stan för att vänta på att klockan skull bli halv fem så man fick fara på Park Hotell och äta me en massa folk. Då träffade jag Kristoffer så då gick vi omkring och sen gick vi på Lilla Bageriet och köpte oss en Semla var och diskuterade. Efter att vi hade diskuterat i ca en timme så gick vi ut och då komme Cå och Henke. Så då var jag med dom och sen for vi ner till Park Hotell. Det var jävligt roligt där, Men tror alla som var där har fått en annan synvinkel på Imse Vimse Spindel iaf, Det kun vi tacka Emma Grenbäck för ;)

Bli först att kommentera

Ammarnäs

Av , , Bli först att kommentera 0

Ja i helgen så har man vart i Ammarnäs och hälsat på Mormor och Assar. Det var faktiskt jävligt kul att träffa dom igen. Tror det var uppmot ett eller två år sen som vi var i Ammarnäs och hälsade på dom. Men man märker iaf att tiden står stilla i den byn. Inte är det mycket som har hänt där. Men det blir roligt att fara tillbaka i påsk och hälsa på alla och köra skoter.

See ya!

Bli först att kommentera